Suri Cruise jongste meisje op Glamourlijst best geklede vrouw

Emma Watson is door het modetijdschrift Glamour verkozen tot de best geklede vrouw van 2011. De Harry Potter-actrice, die vorig jaar op de tiende plaats stond, heeft zangeres Cheryl Cole van de troon gestoten. Maar er staan ook kids op de lijst! En niet zomaar een kind…  Suri Cruise! Zij is het jongste modieuze meisje op de lijst. De 5-jarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes heeft de 21e plaats weten te bemachtigen en als je haar zo in de media voorbij ziet komen, denk ik dat dat ook niet meer dan terecht is. Maarre…met de hulp van mama gok ik!

Lees ook:Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn
Lees ook:Helaas pindakaas: geen kledinglijn voor Suri Cruise
Lees ook:Suri Cruise mag zich The Hottest Todler noemen!
Lees ook:Dochter Katie Holmes en Tom Cruise verwend nest
Lees ook:Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>