Helaas pindakaas: geen kledinglijn voor Suri Cruise

Nou, we kunnen een roddel in de kiem smoren:  Het nieuws dat Suri Cruise later dit jaar een kledinglijn lanceert is niet waar.  Vogue laat weten dat een woordvoerder van haar moeder Katie Holmes bevestigt dat de geruchten over de lijn 100 procent onwaar zijn. De 7-jarige Suri zou een deal hebben getekend van 2,3 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) en haar kleding lanceren in een warenhuis in New York. Niet dus… Ik moet zeggen dat ik het ook al een raar verhaal vond. Een 7-jarige met een eigen ontworpen kledinglijn.

Lees ook:Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn
Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!
Lees ook:Het hele gezin in kleding van Frans Bauer
Lees ook:Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak
Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>