Dochter Anna Nicole Smith is kindermodel

Kijk eens wat een prachtige meid Dannielynn Birkhead is. De 6-jarige dochter van Anna Nicole Smith doet het geweldig, maar moet je zoiets wel willen als je moeder aan het leven is bezweken? Ik zou zo’n meisje eerder beschermen en weghouden van alles wat riekt naar beroemd worden. Maar goed: ieder zijn meug. Het is in elk geval een prachtig kind.

Lees ook:Wat kinderen willen? BEROEMD WORDEN!
Lees ook:6-jarige wil ambtenaar worden; een corrupte ambtenaar
Lees ook:Vriendschappelijk scheiden zou nauwelijks voordelen voor kinderen hebben… YEAH RIGHT!
Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:Zorg goed voor de tere babyhuid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>