Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter

Doutzen Kroes was ontzettend blij om te horen dat het een meisje wordt, zo vertelt het topmodel in een interview met Glamour, zo schrijft People. “Ik wilde zo graag een meisje. Ik heb het door twee dokters laten bevestigen”, vertelt Doutzen die met haar man Sunnery James al een zoon kreeg, de 3-jarige Phyllon. Ik kan mij dat zo ontzettend goed voorstellen! In de septembereditie van het tijdschrift poseert ze met haar zwangere buik. “Ik was 4,5 maanden zwanger toen ik die shoot deed, maar we hebben er omheen gewerkt.” Op een foto uit de campagne is te zien dat model Charlie Hunnam het zicht op haar buik blokkeert. “Hij was erg lief. Hij zorgde ervoor dat ik me erg op mijn gemak voelde, want ik droeg niet veel kleding!” Doutzen weet nog niet of ze snel weer aan het werk zal gaan na de geboorte van haar dochter. “We zien wel hoe het gaat.” Om in goede vorm te komen, heeft ze in ieder geval goede hulp voorhanden. “Ik hou er niet van om over mijn lichaam te stressen. Ik heb mijn zus, een voedingsdeskundige, die me helpt af te vallen.”

Lees ook:Blij babynieuws: Doutzen Kroes’ dochter is geboren!
Lees ook:Charlie bit my finger-kids krijgen eigen webserie
Lees ook:Baby voor Doutzen Kroes
Lees ook:Kinderen maken Doutzen Kroes succesvol model
Lees ook:Niet met je handen aan een zwangere buik komen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>