Wintertijd is Knuffeltijd met Happy Horse

Als de nachten langer worden en je door de kou wel een warm, pluizig diertje tegen je aan kunt gebruiken, kies dan voor een lekkere zachte knuffel van Happy Horse. En waarom dan niet knuffelen met winterdieren? Wat te denken van een IJsbeer en een Pinguïn? Als je aan knuffels denkt, denk je misschien niet zo snel aan een poolbewoner, maar Happy Horse bewijst met deze lieve vriendjes uit de nieuwe collectie dat ook Pinguïns en IJsberen hartverwarmend kunnen zijn. Deze knuffels zijn ook nog eens hartstikke hip, want ze zijn niet alleen gemaakt van K-pile pluche (wat langer pluche), maar ook van zachte jeans stof. Een succesvolle combinatie, zo weten ze bij Happy Horse inmiddels. Naast knuffels zijn er ook een tuttle en een musical (een muziekknuffel) in de collectie opgenomen. Een perfect cadeautje voor de feestdagen, maar natuurlijk ook een leuk cadeau voor een verjaardag, kraamfeest of kraamvisite.

Wasmachine-proof
Kinderen nemen hun favoriete knuffels overal mee naar toe: mee naar bed, naar het kinderdagverblijf, mee naar buiten, in de auto of uit logeren. Kortom… knuffels moeten wel tegen een stootje kunnen en worden snel vies! Het is voor Happy Horse dan ook vanzelfsprekend dat de knuffels van goede kwaliteit zijn en in de wasmachine kunnen. Na een wasbeurt zijn vlekken verdwenen, zien ze er weer schoon uit en ruiken ook heerlijk fris.

Het kleinste formaat knuffel kost € 9,99, het grotere formaat € 12,99. De tuttle heeft een adviesprijs van € 9,99 en de musical knuffel kost € 19,99.

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceren hier ook voor. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Lees ook:KEK Amsterdam introduceert Happy Horse Muurstickers
Lees ook:Happy Horse lanceert nieuwe collectie
Lees ook:De allermeeste knuffels vind je op Plucheknuffel.nl
Lees ook:McDonalds probeert kids met happy boekjes in beweging te zetten
Lees ook:Knuffels met inhoud! 3-in-1 knuffels van BoBo Buddies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>