McDonalds probeert kids met happy boekjes in beweging te zetten

Met de speciale Happy zomervakantieboekjes stimuleert McDonald’s kinderen om activiteiten te ondernemen en te bewegen. McDonald’s is trots om met de nieuwe zomervakantieboekjes spelen aan te moedigen. Tja, dat zou ik ook zeggen. Maar ondertussen spoor je kinderen ook aan allerlei vettigheden te eten. Nou ja, de ouders zijn er zelf bij natuurlijk. Ik wip er ook wel eens aan met mijn kids. En dan is dit toch wel weer een goed bedoeld initiatief.
De Happy Zomervakantieboekjes staan vol spelletjes, raadsels, opdrachten en mopjes. Er zijn er vier:  Happy op vakantie, Happy op de achterbank, Happy op de camping en Happy op ’n regendag. Zo is er voor elke dag van de vakantie wel een boekje waaruit ouders en kinderen een leuke activiteit kunnen kiezen. De boekjes zijn tot en met 8 augustus in elk McDonald’s restaurant in Nederland verkrijgbaar bij een Happy Meal naar keuze. Ook in het begeleidende boekje van Happy Meal programma’s als Ice Age 4 worden kinderen deze zomer gestimuleerd om verschillende manieren van spelen te ontdekken.

Naast de spelletjes in de Happy Zomervakantieboekjes, heeft McDonald’s Happy Studio een website waar kinderen het hele jaar door aan de slag kunnen met spannende games, grappige filmpjes en leuke kleurplaten. Happy is het eigen Happy Meal personage van McDonald’s. Hij wordt ook wel de ‘inspirator of fun’ genoemd. Met spelletjes en speeltips maakt hij ieder kind vrolijk en blij.

Lees ook:Happy Meal-cadeautjes lopen gevaar
Lees ook:Einde oefening voor MacDonalds Happy Meal
Lees ook:Einde aan speelgoed bij Happy Meals McDonalds
Lees ook:Makkelijk op afstand met opa en oma ‘kletsen’: FamZoom
Lees ook:Leest jouw kind de Van Dale al?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>