Knuffels met inhoud! 3-in-1 knuffels van BoBo Buddies

Voortaan wil je kind niet meer op stap zonder zijn BoBo Buddie. Deze superzachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook nog eens heel handig. De BoBo Buddie is namelijk een knuffel, rugzak en dekentje in één. Handig als je een dagje weg gaat, naar school of een logeerpartijtje. Op stap gaan wordt een stuk leuker én makkelijker met BoBo Buddies. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje, handig voor thuis of onderweg! En het rugzakje kun je ook nog eens als kussentje gebruiken.

Looplijn
BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen!

Knuffeldoekjes
Naast de knuffelrugzakjes zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan.
De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

Over BoBo Buddies
De oprichter van BoBo Buddies, James Roupell, werd vroeger Bobo genoemd. Toen hij klein was, maakte zijn grootmoeder voor hem een knuffel met een dekentje erin. In zijn jeugd nam James zijn knuffel overal mee naar toe. Eenmaal volwassen besloot hij zijn eigen lijn uit te brengen, met knuffels die zachter, schattiger en praktischer zijn dan alle andere… de geboorte van BoBo Buddies!

Voor meer informatie: www.bobobuddies.nl

Lees ook:De allermeeste knuffels vind je op Plucheknuffel.nl
Lees ook:Download nu het nieuwe liedje van de kinderserie Bobo!
Lees ook:Wintertijd is Knuffeltijd met Happy Horse
Lees ook:Kinderspul mag dit weekend van Actiepagina een Oranje WK Polo van McGregor verloten!
Lees ook:Bobo zet zijn tent weer op in Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>