Happy Horse lanceert nieuwe collectie

De knuffels van Happy Horse: welk kind wordt er tegenwoordig niet groot mee? Ze bieden troost, liefde en oneindig veel zachtheid. En goed nieuws want Happy Horse heeft de collectie uitgebreid met nog meer nieuwe lijnen. De nieuwe collecties hebben onder andere de naam Label farm, A La Plage en The Dear Ones en zullen binnenkort zorgen voor nog meer knuffelplezier. Deze boerderijdierenlijn van Happy Horse maakt je vrolijk! De blije dieren koe, konijn, muis, lam en varken zijn gemaakt van zachte lamboa (kortharig materiaal) gecombineerd met een heerlijk langharig materiaal. In hun handjes (of beter: pootjes) een label met een afbeelding van hun favoriete eten. Wist je bijvoorbeeld dat varkens gek zijn op… bloemetjes?!

A La Plage
De ‘A La Plage-lijn’ van Happy Horse geeft je een typisch Zuid-Frankrijk-gevoel. Of misschien wel Bretons! Mooi weer, stralende zon, langgerekte stranden en een frisse zee. De hond, kat en zebra zijn gemaakt van zacht lamboa, gecombineerd met een blauwe zeer zachte jeansstof.

The Dear Ones
De drie superzachte knuffels ‘The Dear Ones’ zijn gemaakt om te omhelzen en duizend kusjes te geven. Lange armen en benen, geprinte oortjes, een lieve snuit en pastelkleurtjes: van deze drie lieverds zal ieder kind gaan houden. Voor The Dear Ones is gebruik gemaakt van zachte lamboa, gecombineerd met een print.

Alle knuffels van Happy Horse zijn zacht, lief, duurzaam en veilig. En uiteraard kun je ze prima in de wasmachine doen. De prijzen van knuffels uit deze series variëren van € 9,99 tot € 17,99.

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceren hier ook voor. Denk aan de Dierenbescherming, Ronald Mc Donald, Cliniclowns, Villa Joep en het Willem Alexander Kinderfonds. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Lees ook:Wintertijd is Knuffeltijd met Happy Horse
Lees ook:KEK Amsterdam introduceert Happy Horse Muurstickers
Lees ook:Kinderwinkel ZACHT uit Amsterdam opent webshop
Lees ook:Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer
Lees ook:McDonalds probeert kids met happy boekjes in beweging te zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>