Marks & Spencer: levendige, vrolijke en stijlvolle kleding voor kids met karakter

Bij de meisjes staan kleuren en schattige prints centraal in ‘Paper Cut Out’, terwijl ‘Heritage’ een eigentijdse, ingetogen look met Scandinavische invloeden heeft. Inspiratie hiervoor komt van vintage jaren 40 kleding, maar krijgt een moderne twist met behulp van technische weefsels, eenvoudige lijnen en aparte wassingen. Een verzameling van nieuwe moderne klassiekers.De kleine heren zijn dit najaar helemaal ‘Future Proof’ met een levendige futuristische collectie die geïnspireerd is op de ruimte, sport en wetenschap. De avontuurlijke helden zullen de prints met aparte wezens en het gewassen, ruige denim van ‘Urban Warriors’ geweldig vinden.De speciale ‘Autograph’ collectie biedt designer luxe binnen handbereik. Een perfect gemaakte collectie, met betoverende, zachte kleuren en subtiele glinstering voor meisjes en grote jacquard breisels voor jongens. Combineer dit met Marks & Spencer’s prachtige nieuwe baby aanbod, fantastische schoenen, marktleidende kwaliteit en leuke innovaties, en we hebben iets voor iedereen iets leuks!

Lees ook:Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg
Lees ook:De winter van Retour Jeans is gevarieerd en kleurrijk
Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>