Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!

Knuffelzachte stoffen, heldere kleuren én betaalbaar. De collectie van Mundo Melocotón biedt een uitgebreide collectie vol mooie duurzame basics waar we allemaal blij van worden. De collectie van Mundo Melocotón is geschikt voor elk seizoen en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. Voor de allerkleinste (mt 50 – 92) is er bijvoorbeeld een heerlijk zacht en comfortabel kruippakje. Afgewerkt met mooie brede banden waardoor het goed blijft zitten. De drukknopen zorgen dat het pakje gemakkelijk aan en uit gedaan kan worden met het verschonen. Voor de grotere kinderen (mt 98 – 116) bestaat de collectie uit comfortabele vesten, shorts en rokjes in de vrolijke kleuren rood, retro blauw, groen, geel, lichtgrijs, antraciet, petrol en fuchsia roze.

Lekker warm voor de winter en kunnen perfect gebruikt worden voor frisse zomeravonden.

Lees ook:Warm de winter in met Mundo Melocotón
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Lily-Balou; waar kinderen en speelgoed elkaar ontmoeten
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>