nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!

Een voor mij volledig nieuw en lekker Hollands merk en ik ben enthousiast!!! Met haar nieuwe collectie haakt nOeser in op dé tropische trend in mode! De collectie heet “wonder in the wild”. Een cheetah zit achter de zebra’s aan, een krokodil is aan het relaxen in het water, een koala en een wasbeer spelen verstoppertje… De prints zijn onderling combineerbaar met mooie camouflage prints en uni’s in bijpassende kleuren. Voor elk wat wil(d)s!  nOeser staat voor “be nutty, be nice”. Van de prints word je meteen vrolijk en de stof is heerlijk zacht biologisch katoen. Grappig én goed dus!

Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:nOeser komt met Wonder in the Widl, een té leuke babycollectie!
Lees ook:Kijk eens wat een koddige nOesercollectie!
Lees ook:KleineJurkjes.nl: mooie biologische kinderjurkjes
Lees ook:Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>