De winter van Retour Jeans is gevarieerd en kleurrijk

Ook deze winter heeft Retour Jeans weer een uitgebreide collectie voor de kids. De collectie bestaat, anders dan de naam doet denken, naast de bekende denimlijn uit een grote range van T-shirts, truien, vesten, jassen en accessoires. Of te wel, een collectie waarvan iedereen blij wordt. Voor de meiden heeft Retour Jeans de thema’s I love grunge, Winter Nomads en Fashion Flora in het leven geroepen. Stoere biker jackets, skinny high waist jeans, ruit bloezen en baggy sweat pants doen denken aan de Amerikaanse ’90 gecombineerd met de eigthies punkrock uit Engeland. Alles in de kleuren zwart, rood, navy en denim. Het folkloristische gevoel dat de nomads ons geven met hun verre reizen is vertaalt naar gilets van harige breisels, denim bloesjes, slimfit broeken en ikat geweven rokjes. Dit alles in goud , khaki, nude, navy en offwhite versterken het beeld. De explosie aan felle kleuren en gekke prints kunnen we met gemak samenvoegen tot Fashion Flora. Neopreen rokjes, bolero’s met lussenbreisels, sweaters met levendige bloemenprints en opvallende kleuren. Oudroze, paars, groen, denim en mint maken deze collectie net even anders dan anders.
Ook voor de jongens is de collectie onder te verdelen in drie thema’s. Nordic Adventures, Street Style en Funky Rock. Dik gebreide truien met Noorse patronen vallen perfect binnen Nordic Adventures en worden gecombineerd met houthakkers blouses, gevoerde mutsen, stoere sweaters en een heuse pilotenjas met bontkraag. De diversiteit aan gebreide items en verschillende wassings zorgt voor een ruig effect. Het thema Street Style laat een heel ander beeld zien en staat voor enthousiasme, energie en sportiviteit geïnspireerd op de skateboard en BMX-cultuur. Of te wel jogdenims, denim blouses met stoere washings en neopreen sweaters in denimblauw, okergeel, bruin, grey en zeeblauw. Rockmuziek vormt de inspiratiebron voor het thema Funky Rock; stoere sweaters, shirts met photoprints en verschillende denims in de kleuren indigo blauw, zwart, oud roze en bordeauxrood.

Baggy, curved slimfit, high waist, regular slimfit en skinny fit. Voor girls zijn er denims in alle soorten en maten. Opvallend zijn de denims voorzien van tie dye effect, ‘destroyed’ wassing en een look met fake verfspetters. Voor de boys ogen de jeans ruig en stoer door de vele grijze wassingen, de dirty & dusty effecten en coatings.

Lees ook:Gave en vooral comfortabele jogdenims van Beebielove
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:nOeser komt met Wonder in the Widl, een té leuke babycollectie!
Lees ook:Kijk eens wat een koddige nOesercollectie!
Lees ook:Exclusieve kindermodeshow in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>