Exclusieve kindermodeshow in Rotterdam

Op zondag 6 april is High End Fashion District Rotterdam letterlijk het podium van een wervelende kids-fashionshow. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur presenteert de toonaangevende baby- en kinderwinkel Coccinelle de spring/summer ’14 collectie van exclusieve modemerken, zoals Armani, Burberry, Gucci, Dolce & Gabbana en Dsquared. Mode-minnend publiek wordt getrakteerd op dé fashion must-haves van 2014 en spectaculaire events zoals kids visagie door Paul Benjamin – bekend van het televisieprogramma Hollands Next Top Model. De Coccinelle Fashion Show belooft nu al hét kidsfashion-evenement van het jaar te worden!Project Runway met topvisagist Paul Benjamin!

High End Fashion District Rotterdam is niet alleen hét modewalhalla voor volwassen dames en heren, ook voor de laatste trends op het gebied van kindermode & lifestyle ben je hier aan het juiste adres. Het is op zondag 6 april zelfs mogelijk om te transformeren tot kinder-model voor één dag. Visagist Paul Benjamin, bekend van het tv-programma Hollands Next Top Model, is aanwezig om de make-up te verzorgen alvorens kinderen gefotografeerd worden door een professionele fotograaf. Deelname is gratis.

High End Fashion District Rotterdam

High End Fashion District is gesitueerd op de Kruiskade en directe omgeving in Rotterdam, op slechts een steenworp afstand van het Centraal Station. Het gebied is een uniek shopping district,  waar alle nationale én internationale topmerken zich vestigen. Grote merken als Oger, Coccinelle en Schaap en Citroen zijn vertegenwoordigd en onlangs openende Michael Kors en 7 For All Mankind een fashion store in het winkelgebied.

Coccinelle Fashion Show
Datum:     Zondag 6 maart 2014
Tijd:        13.00 uur – 15.00 uur
Locatie:     Central Plaza Rotterdam, Weena 580 – 676, Rotterdam

Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje van start!
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>