De beste kinderkamerinspiratie vind je op HippeKidsKamer.nl

Spelen met vriendjes, logeerpartijtjes houden of gewoon heerlijk wegdromen? Met de bijzondere kinderkamer accessoires en/of styling advies van HippeKidsKamer.nl, is dat geen enkel probleem. Bij HippeKidsKamer vind je een gevarieerde collectie eyecatchers die elke kinderkamer in een handomdraai kan omtoveren tot een echte droomkamer. En goed nieuws, want het assortiment van HippeKidsKamer is nu nog verder uitgebreid.  Hoog zwanger en het hele land afstruinen voor bijzondere spulletjes om de babykamer mee in te richten of de kamer van een broer of zus te restylen? Een heel gedoe! Styliste Vanessa Lakerveld, zelf moeder van drie meiden, weet als geen ander dat het inrichten van een baby- of kinderkamer veel tijd kan kosten. Omdat dit niet van iedereen een hobby is, verzamelt zij de mooiste accessoires voor baby- en kinderkamers op HippeKidsKamer.nl.
Sinds de lancering van deze inspirerende webwinkel is de collectie flink uitgebreid. Zo is onlangs het merk Nobodinoz aan het assortiment toegevoegd: een geweldig merk uit Barcelona met onder andere prachtige dekbedovertrekken, kussens, dekens en vlaggenslingers. Sinds kort zijn er van dit merk handige opbergmanden verkrijgbaar in verschillende prints en maten; onmisbaar voor een opgeruimde kinderkamer! Enkele nieuwe dessins voor deze zomer, zoals de zandkleur met witte sterren, zijn in alle accessoires terug te vinden. En vanaf juni kunnen de kleinsten zich een echte tijger, vos of beer wanen met de ‘safari’ kussens van Nobodinoz.

In de ban van zeefdruktechniek
Dit voorjaar zijn de vrolijk gekleurde screenprintdesigns van het nieuwe Nederlandse merk WOW for you opgenomen in de collectie van de webwinkel. De ontwerpers van dit merk, Corine en Lieke, raakten tijdens een reis door China in de ban van de zeefdruktechniek en ontwerpen met deze techniek diverse bijzondere accessoires en stationary producten. Bij HippeKidsKamer vind je de prachtige kussens en posters van WOW for you. Niet specifiek voor de kinderkamer of tienerkamer ontworpen, maar juist daarom heel origineel en uniek voor een echt Wow! effect.

Pure verwennerij
Juist omdat moeders het vaak al druk genoeg hebben met het combineren van hun werkzaamheden, het huishouden en een sociaal leven, vindt Vanessa dat zij zichzelf niet mogen vergeten en zich daarom ook weleens mogen verwennen. Tijdens het online winkelen voor de baby- of kinderkamer bestel je nu snel en gemakkelijk dat cadeautje voor jezelf (of een vriendin) mee. Stijlvolle accessoires voor jezelf of voor je huis zijn ondergebracht in de categorie ‘Voor jezelf’. Want na een lange dag is er niets zo fijn als iets leuks voor jezelf bestellen zoals tassen van Toffe Madammen of heerlijk zachte plaids en kussens in fijne trendkleuren. Ook hier tref je binnenkort meer moois aan zoals bijzondere kaarten en notitieboekjes.

Ontmoet HippeKidsKamer
Wie door de bomen het bos niet meer ziet, kan Vanessa inschakelen om te helpen bij het inrichten van de baby-, kinder-  of tienerkamer. Met haar ervaring als stylist is zij de perfecte ondersteuning: van online advies tot een compleet persoonlijk advies met moodboard en shoppinglist. Het assortiment van HippeKidsKamer.nl is bovendien regelmatig in het echt te bewonderen op bijvoorbeeld markten en braderieën. Op de evenementenkalender is te zien waar HippeKidsKamer te vinden is. De webshop verzendt bestellingen vanaf €50 gratis en de artikelen worden prachtig ingepakt. Ga je liever zelf aan de slag en wil je ideeën opdoen?

Lees ook:Hippekidskamer.nl: inspireert je tot de hipste kinderkamers
Lees ook:HippeKidsKamer breidt uit met moois voor aan de muur
Lees ook:Decoreer de kinderkamer met bijzondere dierenkussens van apenkopje
Lees ook:Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer
Lees ook:Ikbenzomooi.nl presenteert nieuwe merken: Anatology en Code37

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>