Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer

Grasonderjevoeten.nl presenteert de volledige nieuwe collectie Contour van Done by Deer (voorheen Silly U) in hun webwinkel. Vanaf de eerste minuut waren ze groot fan van dit merk en ze haalden het drie jaar geleden als eersten naar Nederland. De nieuwe lijn bestaat uit kleurrijke en vrolijke Deense accessoires voor de baby- en kinderkamer. Van schattige knuffels tot handige meubeltjes. De producten zijn onderling goed te mixen en matchen, maar ook met de reeds bestaande collectie Zoopreme van Done by Deer.Safaridieren in de hoofdrol
Eigentijdse, originele en functionele ontwerpen met een Scandinavische look. Dat is wat de collectie Contour van Done by Deer kenmerkt. Met grappige safaridieren in de hoofdrol, zoals: Nozo het nijlpaard, Zebee de zebra, Raffi de giraffe en Croco de krokodil. Alle producten zijn uitgevoerd in zachte pasteltinten, zwart-wit contrasten of opvallende, felle kleuren.

Opbergdozen en kinderservies
De collectie bestaat uit tal van accessoires om de kinder- en babykamer mee te verrijken, denk aan: een prachtige set opbergdozen, zoet kinderservies, zachte kussens die de show stelen op de bank of het bed en een praktische verschonings- en aankleedkussen. Stuk voor stuk producten met bijzondere details, die vingertjes en oogjes dolgraag willen ontdekken.

Grasonderjevoeten.nl
Producten aanbieden die een goed gevoel teweegbrengen, met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Dat hebben de oprichters van Grasonderjevoeten.nl voor ogen met hun webwinkel. Naast de leuke kinder- en babylijnen zijn er op de website ook duurzame, niet-alledaagse spullen voor in en rond het huis te vinden. Door de simpele, basic en Scandinavische designs sluiten de collecties van Grasonderjevoeten.nl naadloos op elkaar aan.

Kijk voor de gehele collectie van Done by Deer op www.grasonderjevoeten.nl

Lees ook:Nieuwe collectie Done by Deer: grafische lifestyle voor baby’s en peuters
Lees ook:Mrs Jansen haalt Deens designmerk voor kinderen naar Nederland
Lees ook:Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer
Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods
Lees ook:TiS Lifestyle breidt collectie babyproducten uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>