Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods

Colorique presenteert hun nieuwste collectie Into the Woods. Een vrolijke en avontuurlijke verzameling accessoires die elke meisjeskamer verrijken. Van een grote speeltent tot kussens met vlinderprint en van een poef in de vorm van een boomstam tot een stoer dierenkleed. De producten passen onderling goed bij elkaar én zijn een mooie aanvulling op de bestaande collecties van Colorique. In de collectie Into the Woods hebben de natuur en dieren een hoofdrol. De producten zijn gebaseerd op een avontuurlijke boswandeling op een mooie dag. Een ontdekkingstocht door het bos, waar achter bomen verschillende dieren, zoals een uil en vlinders, verstopt zitten. Midden in het bos op een open plek staat een tipitent, waarin ook van alles te beleven is. Into the Woods is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Unieke kinderspullen en (woon-)accessoires maken die een goed gevoel teweegbrengen bij kleine én grote mensen. Dat is de missie van Colorique. Inmiddels bestaat het merk al ruim 20 jaar en levert producten aan winkels over de hele wereld. De collecties komen voort uit een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten én worden op een eerlijke manier geproduceerd.

Kijk voor alle collecties op www.colorique.nl

Lees ook:Nieuw bij Colorique: de collectie Chokhi Stamps
Lees ook:Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>