Ikbenzomooi.nl presenteert nieuwe merken: Anatology en Code37

Webwinkel Ik Ben Zo Mooi voegt met trots twee bijzondere merken voor kinderen en mama’s toe aan haar assortiment. Zo is vanaf nu het merk Anatology te bewonderen in de shop, met slaapzakken uitgevoerd in fotoprints en grafische dessins. Ook nieuw: de gepersonaliseerde kledingrekken van Code37. Qua uitstraling en filosofie sluiten deze merken naadloos aan bij de andere producten op de website.  De slaapzakken van het Franse merk Anatology zijn om bij weg te dromen. Geschikt voor kinderen van nul tot achttien maanden. Elk product is net een klein schilderij. Met mooie fotoprints en grafische patronen, gepresenteerd in zachte tinten, zoals: bleekroze, pastelgeel en mintgroen. Anatology is in 2013 opgericht in Frankrijk, waar de producten vandaag de dag nog steeds met zorg worden gemaakt. Er zijn slechts enkele verkooppunten in Nederland.


De tweede nieuwkomer: Code37. Het merk maakt accessoires voor kleine fashionistas en trendy jongens. Altijd met liefde, zorg en kennis van materialen. Bij Ik Ben Zo Mooi is de collectie handgemaakte Mini Wardrobes te bewonderen. Kledingrekken voor de kinderkamer, uitgevoerd in industriële en Scandinavische stijl met een vintage touch. Bijzonder: elk product kan gepersonaliseerd worden met teksten als de naam en geboortedatum. Naast Code37 zijn de producten alleen te vinden bij Ikbenzomooi.nl.

Ik Ben Zo Mooi
Ik Ben Zo Mooi is in 2010 ontstaan vanuit een passie voor trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche. Inmiddels hebben zussen Jacolien en Daniëlle het concept uitgebouwd tot een succesvolle webshop met kleding en lifestyleproducten voor baby, kind en mama. Het assortiment is een mix van sterke bestaande merken en nieuwe onbekendere labels. Maar wel altijd hip, trendy en vernieuwend.

Kijk voor meer informatie op www.ikbenzomooi.nl

Lees ook:Baby Peace kinderwagengordijn zorgt voor schaduw in de kinderwagen!
Lees ook:Ropita brengt Spaanse hit Piu et Nau naar Nederland
Lees ook:RebelQ: het nieuwe merk voor echte schoolpleinglamour
Lees ook:Snoozebaby: vrolijk, functioneel en goed voor de fijne motoriek
Lees ook:Mrs Jansen haalt Deens designmerk voor kinderen naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>