Hippekidskamer.nl: inspireert je tot de hipste kinderkamers

Welk kind droomt niet van  een  mooie hippe kinderkamer met bijzondere accessoires? Sinds styliste Vanessa Lakerveld haar webshop HippeKidsKamer.nl opende, is dagenlang zoeken naar originele kinderkamer accessoires of eigentijdse eyecatchers verleden tijd. Een kamer om van te dromen ligt binnen handbereik! “Na de komst van mijn derde dochter besloot ik mijn droom waar te maken en mijn opgedane ervaring in het inrichten van kinderkamers, te combineren met mijn liefde voor mooie dingen en mijn passie voor interieur. Met mijn site en webshop HippeKidsKamer wil ik laten zien dat je met het kiezen van de juiste accessoires in een handomdraai een sfeervolle, originele baby, kinder- of tienerkamer kunt creëren”, vertelt Vanessa. Aan de hand van inspirerende foto’s van kinderkamers word je op ideeën gebracht. Een muurdecoratie bijvoorbeeld, houdt echt niet op bij een slinger. HippeKidsKamer tipt mooie spullen om de kale muur op te fleuren én een opbergfunctie in één. Denk aan een leuke letterbak, wandrekjes of kapstok haakjes.

Kwaliteitsproducten

Originele verlichting, bedtextiel, kussens, vloerkleden en meer hippe accessoires. Vanessa brengt, met haar oog voor detail en achtergrond als interieurstylist, kwaliteitsproducten uit landen als Denemarken, Frankrijk, Spanje en Nederland samen. Van neonroze figuurlamp tot kekke knuffel en van slaapzakken tot luxe opbergmanden. In de webshop vind je ook eyecatchers als de prachtige dekentjes van Georges en Rosalie en decoratieve ‘nesting dolls’ van Wee Gallery. Tevens accessoires die je niet direct met een kinderkamer in verband zou brengen en juist daarom een verrassend resultaat geven. Zoals de woonproducten van het Scandinavische Bloomingville. Sinds kort is het aanbod verder uitgebreid met een lijn kinderkamer accessoires van het in Nederland nog niet zo bekende Nobodinoz. Geen kinderkamer om in te richten, maar wel (aanstaande) ouders in je omgeving? Neem eens een kijkje bij de bijzonder mooie (kraam)cadeaus. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Persoonlijk

HippeKidsKamer.nl geeft graag nuttige tips en op de website onder ‘Kinderkamer Inspiratie’ kun je met de styling tips direct aan de slag. Het is ook mogelijk om een persoonlijk stylingadvies te krijgen van Vanessa voor de inrichting van de kinderkamer. Dat persoonlijke is overigens een sterk punt van HippeKidsKamer, want elk bestelde accessoire wordt standaard (gratis!) als cadeau ingepakt en bij iedere bestelling wordt een handgeschreven briefje gestoken.

HippeKidsKamer.nl laat ieder kind dromen in een schitterende kinderkamer!

Lees ook:HippeKidsKamer breidt uit met moois voor aan de muur
Lees ook:De beste kinderkamerinspiratie vind je op HippeKidsKamer.nl
Lees ook:MrMini: nieuw ontwerpbureau gericht op baby- en kinderkamers
Lees ook:Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers van DecoDeco
Lees ook:Klein & Fijn breidt collectie van Lavmi uit met fotobehang, beddengoed en lampen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>