MrMini: nieuw ontwerpbureau gericht op baby- en kinderkamers

Vandaag start MrMini: een nieuw ontwerpbureau geheel gericht op baby- en kinderkamers. De stijl is vernieuwend, fris en stoer. MrMini creëert een balans tussen nieuwe en vintage elementen. Het bureau maakt baby- en kinderkamers op maat; van het ontwerp, tot de inrichting en de kleinste details. Oprichtster Pien Heemstra: “De baby- of kinderkamer is dé plek waar je wilt dat je kindje zich fijn voelt. Het moet rust en geborgenheid uitstralen en je wilt dat je kind er later gezellig kan spelen en het echt zijn eigen plekje is. MrMini maakt complete plaatjes van A tot Z, maar alleen een ontwerp is ook mogelijk.” Spannend geheel
Pien heeft jarenlang in zowel binnen- als buitenland voor verschillende designbureaus gewerkt. Tijdens haar verblijf in Sydney startte zij Pien Heemstra Design (www.pienheemstra.nl). “Ik vind ontwerpen voor volwassenen geweldig. Maar sinds de geboorte van mijn zoontje groeide het verlangen om ook voor kinderen mooie domeintjes te maken. Ik zat boordevol inspiratie voor originele baby– en kinderkamers. Er zijn zo veel verrassende en mooie producten te krijgen, maar je moet wel weten waar en hoe je alles tot een kloppend en vooral spannend geheel maakt. Dat is precies wat MrMini doet.“

Korting op baby- of kinderkamer ontwerp
Om de opening te vieren heeft MrMini een speciale aanbieding: de eerste vijf klanten krijgen twintig procent korting op een baby- of kinderkamer ontwerp.
Kijk voor meer informatie op www.mr-mini.nl.

Lees ook:Hippekidskamer.nl: inspireert je tot de hipste kinderkamers
Lees ook:Pimp je kinder- of babykamer met een vrolijke muursticker
Lees ook:Wat een gave opbergbox van mooiedozen.be!
Lees ook:Ontwerp een T-shirt voor Bomba en win…jouw ontwerp in de collectie!
Lees ook:Klein & Fijn breidt collectie van Lavmi uit met fotobehang, beddengoed en lampen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>