Klein & Fijn breidt collectie van Lavmi uit met fotobehang, beddengoed en lampen

Het Tsjechische merk Lavmi tovert kinderkamers om tot een gezellige beestenboel. Naast het vrolijke kleurrijke kinderbehang vol beren, apen en schapen zijn er nu ook dekbedovertrekken, lampen en murals van Lavmi te koop bij Klein & Fijn. Lavmi-Ontwerpster Babeta Ondrova bedenkt kleurrijke en vrolijke illustraties die de fantasie van kinderen enorm aanspreken. De retro accenten maken haar ontwerpen trendy en tijdloos tegelijk. Met de nieuwe collectie murals, kinderlampen en overtreksets van Babeta’s hand is het mogelijk om een kinderkamer in een handomdraai om te toveren in een plek waar kinderen helemaal kunnen op gaan in de wereld van hun favoriete dierenvriendjes.
Murals van Lavmi echte eyecatchers
Klein & Fijn had al het kinderbehang van Lavmi in de collectie en daar is nu het bijzondere fotobehang (murals) bijgekomen. Waar op het kleurrijke behang vooral stoere patronen te vinden zijn, zie je op de murals één grote illustratie waarop de dierenvrienden van Lavmi de leukste avonturen beleven. De murals zijn kamerhoog en hebben een afmeting van 170 x 270 cm of 232,5 x 270 cm, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Ze worden aangeleverd als fotobehang en zijn gemakkelijk aan te brengen. Smeer wat behanglijm direct op de muur, plak het fotobehang er tegenaan en voilà… je bent klaar om te genieten van een mooie baby- of kinderkamer! Eenvoudig, snel en kliedervrij. De murals zijn verkrijgbaar vanaf €247,50.

En wie de smaak helemaal te pakken heeft en de kinderkamer in stijl wil afmaken, kan natuurlijk niet om de gloednieuwe dekbedovertrekken (leverbaar v.a. medio november) en kinderlampen van Lavmi heen. De overtrekken zijn heerlijk warm, zacht en van 100% katoen. En de lampen zijn 30 cm hoog, hebben een doorsnede van 30 cm en worden geleverd met snoer / pendel.

Over Klein & Fijn
Klein & Fijn is een webwinkel boordevol leuke, mooie en lieve merken voor de kinderkamer, van stoere muurstickers tot prachtige bedden en van kleurrijk behang tot zachte vloerkleden en handige opbergers. Een online adresje om te onthouden! Klein & Fijn is ook een leuke shop voor bijzondere kraamcadeaus. Bij bestellingen vanaf € 75,00 is verzending binnen Nederland en België gratis. Volg ook de blog van Klein & en doe de leukste ideeën op.

Lees ook:Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers van DecoDeco
Lees ook:De allermooiste murals voor kinderkamers
Lees ook:KEK Amsterdam presenteert inspirerende collectie fotobehang Wallpaper Stories
Lees ook:Sprookjesachtig ecologisch behang met een retro knipoog van Majvillan
Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>