MamaLoes Babysjop: alles voor moeder en kind onder één ‘online’ dak!

winkel wiegjesJullie kennen mij inmiddels: ik ben altijd op zoek naar leuke, bijzondere, opvallende of ontzettend prettige webshops voor kids en moeders. Ik kan jullie het volgende vertellen… Ik heb er weer één gevonden waar ik razendenthousiast over ben! MamaLoes Babysjop verkoopt niet alleen alles voor de babykamer, maar ook zaken die je nodig hebt om van A naar B te komen (denk aan autostoeltjes en kinderwagens), babykleding en verzorgingsproducten. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als je een kindje krijgt! Je zit er niet altijd op te wachten om hoogzwanger de deur uit te gaan om babyproducten te shoppen, maar je zult toch je babykamer moeten inrichten. En wat ben je op zulke momenten dan gelukkig met goede webshops. Ik kan je MamaLoes Babysjop van harte aanraden. Als je voor 14.00 uur bestelt, heb je de items de volgende dag al in huis. Ook heel handig als je net bevallen (en dus nog niet zo mobiel) bent en je toch echt wat spulletjes nodig hebt.
Je kunt er echt voor alles terecht. Of je nou flessen, spenen, speelgoed, een buggy, een box of een wiegje nodig hebt: MamaLoes Babysjop heeft het. En als je niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug. Wel zo fijn. Ook nu met Sinterklaas en de kerstdagen in aantocht, kun je er perfect terecht voor cadeautjes.
Ik ben momenteel zelf ruim zeven maanden zwanger en heb met deze dikke buik, de kou en in deze drukte gewoonweg niet zoveel zin meer om te winkelen. Ik geniet echt van online winkelsessies. Lekker met een kopje thee op je dooie gemakje spulletjes uitzoeken: feest!

Schermafbeelding 2013-11-25 om 18.18.11MamaLoes Babysjop verkoopt veel bekende merken, waaronder Jolein, Fisher Price, Lief!, Lodger en PuckaBaby. Maar je vindt er ook unieke merken en producten die je nergens anders ziet, zoals Eco Baby, Eco Toys, 4Baby en Cangaroo. Geloof mij: dit is slechts een heel kleine selectie van het totale merkenaanbod. Ik kan nog wel alinea’s doorgaan over hoe leuk en handig enzovoorts, maar je kunt er maar beter gewoon zelf eens even lekker gaan rondneuzen. Wedden dat je (als je voor 14.00 uur langssurft) morgen helemaal gelukkig een pakketje aanneemt van de postbode? Winkel ze!

Lees ook:IkenIk.nl heeft ALLES op gebied van baby’s en kinderen!
Lees ook:Villa Kakelbont: hoe fijn is het daar winkelen!
Lees ook:Little Dutchman: feestelijke winkel voor mama’s van jongens
Lees ook:Jolinkids: geweldige shop met (o.a.) de leukste zwemkleding
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>