IkenIk.nl heeft ALLES op gebied van baby’s en kinderen!

Schermafbeelding 2013-11-11 om 17.35.22De meeste webshops richten zich of op kleding of op interieur, als het aankomt op baby’s en kinderen. Helemaal prima, als je daarnaar op zoek bent. Maar soms wil je het liefst alles combineren. Dan ben je bijvoorbeeld op zoek naar wat leuke boxpakjes voor je aanstaande baby, een maxi-cosi, een leuke lamp voor de kamer van je peuter en een winterjas voor je oudste. Bijvoorbeeld… Nou: vind maar eens een zaak waar je alles online onder één dak tegenkomt! Ik heb het voor je gevonden. IkenIk.nl: daar kun je werkelijk alles vinden, van muurstickers tot rollen behang, van flesjes tot kinderwagens en van speelgoed tot babybedjes.

Schermafbeelding 2013-11-11 om 17.35.42Neem maar even goed de tijd voor een shopsessie bij IkenIk.nl, want je bent er niet snel uitgekeken. Steeds als je denkt: ‘Nu zit mijn winkelmandje wel vol’, kom je weer iets anders leuks tegen. En de website heeft de leukste aanbiedingen. Wat dacht je van 50% korting op de basiscollectie van Lief! En 25% korting op al het Lief! meubilair. IkenIk.nl hanteert een aantrekkelijke stapelkorting, die kan oplopen tot wel 12,5 % (hoe groter de order, hoe groter de beloning) en tevens geldt dat bestellingen boven de €50,- gratis worden verzonden. Er is geen enkele reden meer om nog de deur uit te gaan met deze koude herfstdagen.

Sinterklaascadeautjes: surf naar IkenIk.nl. Hetzelfde doe je voor kraamcadeaus, overige cadeaus of als investering in je eigen kinderen of kinderkamers. Ik ben zelfden een webshop tegengekomen met z’n uitgebreid aanbod. Het is echt een compleet warenhuis voor kinderen en (aanstaande) moeders.

Ik ben er zelf geslaagd voor het behang van Room Seven. En ik ga voor de Koeka Ledikantdeken Oslo: wat een fijne warme deken is dat! Ik laat jullie binnenkort het resultaat zien, momenteel is de babykamer nog ‘work in progress’. Maar tot die tijd wil ik jullie met klem adviseren even lekker te shoppen bij IkenIk.nl. Geloof mij, daar word je heel, heel blij van!

Enne…laatste lofzang: je kunt er ook fotocadeaus bestellen! Foto’s op canvas bijvoorbeeld. Nou…hoeveel completer wil je iets hebben?

Lees ook:Verliefd op het behang van Room Seven (Ikenik.nl)
Lees ook:Trends Kinderkleding heeft winterjassen te over!
Lees ook:MamaLoes Babysjop: alles voor moeder en kind onder één ‘online’ dak!
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!
Lees ook:Bij Zero 2 Twelve shop je voor baby’s tot 12-jarigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>