Lief! Lifestyle is echt té lief!

Lief! is nou zo'n merk waar je bij ieder item dat je in handen krijgt roept 'oh, wat lief!'. Je kunt gerust stellen dat de merknaam correct gekozen is. De gehele collectie straalt het fijne Hollandse gevoel uit. Van design tot label; alles is leuk. En Lief! heeft meer dan alleen kleding. Lief! heeft een heel lifestyle-assortiment. Snel even kijken op de site dus (ook al zo lief) en vervolgens inslaan. Zijn je kinderen er te groot voor? Dan kun je er vast een verse baby in familie- of vriendenkring blij mee maken.

Lees ook:Lief! Alles waar ouders blij van worden…
Lees ook:Dit weekend gezellig naar het Lief! Lifestyle event?
Lees ook:Hollandse Huisjes bij www.olee.nl
Lees ook:Gsis & Gbro: als je het nou over leuke én stoere kinderkleding hebt…
Lees ook:TiS Lifestyle breidt collectie babyproducten uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>