Jolinkids: geweldige shop met (o.a.) de leukste zwemkleding

Jolinkids is een superleuke webwinkel  waar je voor je kinderen terecht kunt  zolang ze in de maten 50 tot en  met 176 vallen. Een hele tijd dus! Aan alles is duidelijk dat deze webshop  wordt gerund door een moeder met veel ervaring en een echt hart voor  kinderkleertjes. Bij Jolinkids koop je de leukste kleertjes en je kunt er ook  terecht voor de mooiste communiekleding.

Salty Dog, Twinlife,  Kiezel-tje, Mim-pi, Cars jeans, Eager beaver, Rags, Desigual, Bondi, Puck  Unlimited, Barbara Farber, Pointer, AnotherWorld, Retour, Bfc Real denim,  Zee&Zo Badkleding, Ziezoo, Tom Tailor, Dirkje en DJ Dutch jeans en La  Petite Couronne Baby: zomaar een greep uit het geweldige merkenaanbod van  Jolinkids. Vooral Zee&Zo badkleding  (zie afbeelding) heeft mijn hart toch wel gestolen  hoor! Wat een waanzinnig leuke zwemcollectie voor jongens en meisjes – en nog  eens goed betaalbaar. Het is een absolute aanrader om je in te schrijven voor  de nieuwsbrief van Jolinkids, want er worden regelmatig bijzondere acties  gehouden, waar je dan mooi als eerste van op de hoogte bent. Wel zo fijn. Heb  je een keer zin om de kleertjes live te zien en te voelen, dan kan dat in  Deurne van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag  zelfs tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website. Voor nu: lekker  winkelen. Enne…check ook even de aanbieding van de week!

Lees ook:Cloggies Childwear: verre van doorsnee
Lees ook:Het is super-shoppen bij Domica Kidswear
Lees ook:Met kleine dametjes shop je bij Dametjeskleding.nl
Lees ook:Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!
Lees ook:Kleertjes.com: terecht de grootste van Nederland!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jolinkids: geweldige shop met (o.a.) de leukste zwemkleding

  1. Astrid | jijwel.nl kinderkleding

    Leuk de combinatie met een winkel. Jijwel.nl is ook op zoek naar winkels in de driehoek Deventer-Apeldoorn-Zwolle. Als je wilt samenwerken. Laat het me weten.

    Astrid Brink
    jijwel.nl kinderkleding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>