Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!

Kekke Kids: een voor mij nieuwe webshop waar ik zéér over te spreken ben! Wat een overzichtelijkheid! Ik hou ervan. Het aanbod op de website vol leuke merken is enorm: of je nou voor je pasgeboren baby iets nodig hebt, of voor je tiener: Kekke Kids heeft het. En dat is voor mij met een zoon van 12, een dochter van 9 en een baby op komst dus dé plek om online te shoppen. Wat erg fijn is aan de webshop, is dat je er terecht kunt voor de nieuwe collecties, maar ook behoorlijke koopjes kunt scoren. Jassen, badkleding, schoenen, accessoires en ondergoed: you name it, Kekke Kids heeft het. Schoenen van Converse, HIP, Mim-Pi, EMU, Pinocchio en Palladium: niet de minste merken dus.  En ook op gebied van kleding heeft de shop smaak: Vingino, Name-It, Scotch Shrunk, Scotch R’belle, Bengh, Bomba, Bor*Z, Claesens, Kiezeltje, Muy Malo, Moscow, Retour, Replay: slechts een greep uit het aanbod.

Het is nu niet het seizoen om aan nieuwe badkleding te denken, maar aan een fijne winterjas des te meer. Het begint steeds kouder te worden. Op de nieuwe collectie winterjassen zit nu al een leuke korting tot 25%! Inslaan! Kekke Kids heeft regelmatig leuke acties en flinke kortingen, waar je als eerste van op de hoogte bent, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Zo grijp je niet mis.

Ik vind het echt heel leuk om samen met mijn kinderen online te shoppen. Zelf doe ik dan alvast wat voorwerk en dan laat ik ze (uiteraard onder het genot van een gezellig kopje thee) achter de computer hun oordeel geven over mijn selectie. Dat maakt vooral het winkelen met een puberzoon een heel stuk relaxter. Is datgene dat je hebt gekocht nou niet helemaal wat je had verwacht (is de maat niet goed bijvoorbeeld), dan is ruilen geen enkel probleem. De klantenservice staat iedere dag voor je klaar om je van advies te voorzien. Net als in een echte winkel.

Je merkt het: ik ben ontzettend enthousiast. Surf er zelf maar eens naartoe, dan zul je helemaal begrijpen waarom dat is. Ik durf te wedden dat je er een leuk koopje tegenkomt of de kledingkast kunt aanvullen met iets gaafs uit de nieuwe collectie. Voor kinderspul.blog.nl in elk geval een terechte plaatsing in de categorie ‘Het leukste kinderspul’!

 

Lees ook:De nieuwste collecties vind je bij Amazing Kids!
Lees ook:Wat een gave webshop is Kids Kingdom!
Lees ook:Careltje: al sinds 1989 de plek om met kids te shoppen!
Lees ook:Scotch R’belle, Imp & Elfs, Bengh: shop till you drop bij Skiks
Lees ook:Lekker blij worden van de spulletjes van Zo Fleurig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>