Kleertjes.com: terecht de grootste van Nederland!

Schermafbeelding 2013-03-20 om 09.44.55Met een jongen en een meisjes met totaal verschillende karakters en ook nog eens vier jaar leeftijdsverschil, is de kans dat je slaagt in één webwinkel klein. Het moet maar net de juiste stijl zijn die er gebracht wordt en ze moeten dat dus maar net allebei leuk vinden. Daar heb je bij kleertjes.com geen last van. Het aanbod is daar wel zo ontzettend groot en ‘voor elk wat wils’, dat de kans eerder gering is dat je er niet met volle tassen vandaan komt! Ik shop er graag voor mijn zoon van 12 en mijn dochter van 8.

Ik blijf het luxe vinden, vanachter je computer – kopje koffie erbij – kleertjes kopen voor je kinderen. Het is ook zo makkelijk om ze er even bij te betrekken: ‘Kom eens kijken, wat dacht je van deze trui?’ De gang naar je computerscherm maken ze vanaf een bepaalde leeftijd een stuk makkelijker dan de gang naar een gezellig dagje winkelen… Dat vinden de meeste kinderen namelijk helemaal niet gezellig!

En of je nou voor je baby of voor je puber kleren nodig hebt: kleertjes.com heeft het! De merken zijn gevarieerd, van Retour, Vingino, Replay en Room Seven tot Noppies, No Tomatoes, Koeka, Name-it en Molo. Geen wonder dat deze webshop marktleider in Nederland is. De service is snel, het kopen gaat eenvoudig en het genot van een volle kledingkast is na afloop enorm. Mocht je op een koopje uit zijn, dan is er ook nog een sale-afdeling waar je misschien kunt slagen. Ik zou zeggen: zet dat kopje thee of koffie en ga eens even lekker shoppen. Het voorjaar komt eraan!
kleertjes.com bestaat dit jaar trouwens 10 jaar!  Naast merkkleding – en schoentjes voor baby’s en kinderen kun je er ook terecht voor positiemode.

Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je direct 5 euro shoptegoed voor je volgende aankoop. Hoe fijn!

Lees ook:25% kinderen in brandwondencentra jonger dan vijf jaar
Lees ook:Bestel je feestdageninkopen gewoon online: wel zo makkelijk
Lees ook:Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids
Lees ook:Kleertjesvoorkindjes.nl: verantwoorde én mooie kwaliteit29
Lees ook:Alles is mooi bij Mooie Merken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>