Alles is mooi bij Mooie Merken

Mooie merken, daar houden we van. En als een webwinkel ‘luistert’ naar de naam Mooie Merken, dan belooft dat in elk geval veel goeds! Alle verwachtingen die je hebt, worden dan ook ruimschoots waargemaakt. De webwinkel Mooie Merken voert inderdaad (geen woord gelogen!) alleen maar hele mooie merken en is daarbij ook nog eens zeer prettig in gebruik. Ik ben zo enthousiast dat ik er een vermelding van maak in de categorie Beste Kinderspul. Laten jullie je ook snel overtuigen?Mooie Merken verkoopt niet alleen de leukste kinderkleertjes, maar ook het betere kinderondergoed. Een compleet plaatje dus, van boven tot onder. Ik doe een greep uit de merken: Scotch & Soda (voor jongens en dit jaar ook voor het eerst voor meiden!), Bellerose, Diesel, Bor*z, Rare, Imps&Elfs, Molto Buffo, Muy Malo, Nolita Pocket, Reset, Vingino, Bomba en Bengh. Juist…niet de minste merken! En het is nog lang niet alles…
Laten we het gewoon maar eerlijk zeggen; winkelen met kinderen is niet altijd even gezellig. Als je er net een beetje in zit, zijn zij het zat. En probeer maar eens relaxed te winkelen als er een kind steeds weer vraagt wanneer jullie nou toch naar huis gaan. Dat is met webwinkelen niet aan de orde. Je zoekt eerst op je dooie gemakje de leukste items van de webwinkel uit (gezellig kopje koffie erbij) en als je je selectie hebt gemaakt roep je, indien gewenst, je kind erbij om de nodige goedkeuring te krijgen. En heb je die goedkeuring? Dan is het alleen nog maar een kwestie van bestellen! En dat gaat bij Mooie Merken heel eenvoudig. De site navigeert snel en professioneel en is erg overzichtelijk. Daarnaast is de service van de webwinkel dik in orde – ook niet geheel onbelangrijk. Mocht je de kleertjes toch liever even live aanschouwen, dan kun je altijd binnenwippen in de winkel in Nijmegen, die sinds 2008 bestaat.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws afkomstig van Mooie Merken? Dan kan ik je enorm aanraden om je snel in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je hoort dan als eerste wanneer de webshop start met de uitverkoop en ook van andere acties ben je direct op de hoogte. Zo! En nu lekker shoppen bij Mooie Merken! Veel plezier!
Kleine laatste noot:
Als je nu lid wordt van mooiemerken.hyves.nl krijg je 10 euro shoptegoed! Van de wintercollectie gaat momenteel 50% af en de nieuwe zomercollectie staat online. Ik zeg…leuk!!!!

Lees ook:Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids
Lees ook:Mama’s en dochters shoppen bij Rubia
Lees ook:Kinderboutique Mäuseland is stoer, lief en hip
Lees ook:Bij Zero 2 Twelve shop je voor baby’s tot 12-jarigen
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>