Little Dutchman: feestelijke winkel voor mama’s van jongens

Echte jongenswinkels: die zijn er niet veel. Amper eigenlijk. En ik heb er nu eentje gevonden die ik echt even onder jullie aandacht wil brengen. Little Dutchman heet ie. Alleen de naam al: super! En de collectie is echt te gek. Little Dutchman is dé totally boyswinkel online, zo stellen ze zelf. En ik kan het daar alleen maar mee eens zijn. Deze jongenswinkel brengt niet alleen de laatste jongensmode, maar ook stoere lifestyle en gifts. Met een casual, sporty assortiment uit de nieuwe collecties van onder meer de leuke merken Eager Beaver, Pepe Jeans, Twinlife, Gaudi, Grunt, Vinrose en I-Dare heb je eigenlijk alles onder één dak wat je als moeder van een stoer Hollands mannetje nodig hebt. En hoe fijn is het dat je daarnaast bij diezelfde shop ook nog eens de slaapkamer van je kind kunt inrichten? Little Dutchman brengt lifestyle producten van Ferm Living, Rescued!, Tante Ted en Roommate.
Zoals eigenaresse Ilze Poppe zelf stelt: ‘Het werd tijd voor een echte jongenswinkel, jammer voor de meidenmoeders!’ Ik kan me daar helemaal bij aansluiten. Voor meiden is het namelijk één groot kleertjeswalhalla overal en dit hebben wij moeders van mannetjes gewoon keihard nodig! ;-)
Nee, ik kan jullie alleen maar aanraden om er even lekker voor te gaan zitten en je een slag in de rondte te gaan shoppen. Little Dutchman krijgt van mij een eervolle vermelding in de categorie Het Beste Kinderspul.

Lees ook:Nieuwe collectie Joe Color bij Little Dutchman
Lees ook:Dagboekschrijven tijdens de vakantie
Lees ook:Dagje uit? Zuiderzeemuseum met kinderen een echte aanrader!
Lees ook:MamaLoes Babysjop: alles voor moeder en kind onder één ‘online’ dak!
Lees ook:Nederlandse Josje maakt K3 weer compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>