Dagje uit? Zuiderzeemuseum met kinderen een echte aanrader!

Het is een beetje jammer dat het weer vandaag niet optimaal meewerkt, maar mocht het van de week weer wat beter weer worden, kan ik jullie absoluut aanraden met de kinderen naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen te gaan. Dat hebben wij namelijk dit weekend samen met onze kids van 6 en 9 gedaan. Erg leuk en leerzaam. De kinderen wisten niet wat ze zagen, dat mensen vroeger in van die ontzettend kleine huisjes woonden en dat de kinderen speelden met niet heel veel meer dan een tol en een springtouw. Jaja, dat is nog eens wat anders dan een Nintendo DS en een Wii! Ik heb er op mijn priv├ęblog ook een tekst over geschreven, want wat verwennen wij onze kinderen eigenlijk toch op een belachelijke manier. We hebben genoten van de overtocht per boot (in het zonnetje dus) en voor de gezinsprijs van 35 euro hoef je het eigenlijk niet te laten. Hulde voor het Zuiderzeemuseum! Zo hoort een museum dat kinderen probeert te boeien er uit te zien.

Lees ook:Terug naar de prehistorie in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Ziek zijn met kinderen: not done!
Lees ook:Walvissen kijken in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:Gratis appels voor schoolgaande kinderen
Lees ook:Terug naar de Bronstijd in het Zuiderzeemuseum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dagje uit? Zuiderzeemuseum met kinderen een echte aanrader!

  1. Funfun

    Leuk is ook om het Zuiderzee museum te combineren met een bezoekje aan Sprookjeswonderland Enkhuizen. Maar ik zou wel eerst naar het museum gaan en dan het het park en niet andersom. Anders is de energie waarschijnlijk op om het leuke van het museum toch nog mee te krijgen. Een leuk dagje uit voor de vakantie bijv.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>