Gratis appels voor schoolgaande kinderen

Een appel of een banaan: ik gooi het steevast in de schooltas van mijn zoontje. Dat stuit nog wel eens op kritiek. Hij heeft natuurlijk liever een liga met chocola of iets anders 'ongezonds'. Maar ik hou vol. Mijn collega Sonja Criellaard heeft op haar blog http://gezondheid.blog.nl een artikel geschreven over de plannen van de EU om de Europese kinderen wat gezonder te maken. Interessant!

 

Lees ook:Sonja Bakker krijgt real-live soap bij SBS
Lees ook:Kinderen gaan met Sonja Bakker afvallen op televisie
Lees ook:Kinderen met overgewicht hebben minder gaatjes
Lees ook:Jeugd heeft behoorlijk wat schulden
Lees ook:Paranormaal begaafde kinderen gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>