Nederlandse Josje maakt K3 weer compleet

Het is een echt kinderfeest op televisie vanavond! Na de finale van het Junior Songfestival heeft K3 er een nieuw lid bij! Josje heeft de wedstrijd gewonnen! Ik kan het er alleen maar mee eens zijn! Leuke meid, en ook leuk dat er Nederlands bloed door K3 stroomt. Beetje jammer dat de planning van de uitzending zo laat lag. Een beetje echte K3 fan ligt allang en breed op bed, zo ook mijn dochter. Die moet morgenochtend maar op uitzending gemist zien wie er gewonnen heeft. Missertje van SBS! Verder vond ik het voor de doelgroep ook een klein beetje teveel blabla. Hoppa, zingen, dansen – daar zitten die kleintjes op te wachten! En ze hoeven ook van Gerard Joling niet te horen dat de bovenkant van Patty er zo lekker uitziet.

Lees ook:Fabienne wint Voice Kids finale
Lees ook:Prikfeestjes om prikken minder traumatisch te maken
Lees ook:Babybuik Yolanthe in beeld
Lees ook:Kind David & Victoria Beckham straalt voor Burberry
Lees ook:Jeugd kiest voor Wouter Bos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>