Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!

De Moeder & Dochter collectie is bedacht door Tanja Rakhou, eigenaresse van KAYA Sieraden. Zij ging op zoek naar een sieraad voor haarzelf en haar dochter. Omdat haar dochter graag ‘hetzelfde als mama’ wilde zijn en Tanja niet vond waar ze naar op zoek was, besloot ze zelf te gaan ontwerpen. Bij de ontwerpen van de sieraden wordt stilgestaan bij alle bijzondere momenten in het leven van een kind. De collectie is, naast de webwinkel www.kayasieraden.nl, inmiddels ook verkrijgbaar bij diverse webwinkels en verkooppunten in het land.Het sieradenmerk KAYA voegt drie lijnen toe aan haar Mom & Me collectie. Het gaat hierbij om sterling (.925) zilveren sieraden die symbool staan voor de moeder dochter band.  Ontwerpster Tanja Rakhou vertelt: “Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook zilveren moeder dochter sieraden kon maken. Betekenisvolle sieraden die een herinnering zijn aan een bijzonder moment”. Tanja is gaan ontwerpen en hieruit zijn drie mooie lijnen ontstaan; geboortesieraden, doopsieraden en bruid sieraden. Het materiaalgebruik van deze sieradenlijnen is extra luxe met .925 zilveren elementen, Swarovski kristallen, zoetwaterparels en edelstenen. De parels zijn een voor een handgeknoopt op extra sterke zijde, wel zo’n veilig gevoel. Elk KAYA sieraad heeft een zilveren verlengkettinkje voor de perfecte pasvorm en zit verpakt in een zijden bewaar-sieradenbuideltje.

Geboortesieraden ‘Key to my Heart’

Speciaal voor moeder & dochter ontwierp Tanja armbanden van zoetwaterpareltjes en betoverende bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse Victoriaanse sleutels. Deze boden toegang tot geheime romantische kasteeltuinen, ook wel ‘secret gardens’ genoemd. Aan het babyarmbandje hangt een symbolisch sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je baby forever the key to your heart.

Doopsieraden ‘Little Blessings’

Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Met de speciale Mom & Me dooparmbandjes heb je een tastbare herinnering aan de doop van je kleine meid. Er is hierbij gewerkt met de mooiste materialen: échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en glinsterende kristallen. Een geweldig cadeau om te krijgen als doopcadeau en te bewaren als speciale herinnering aan deze dag. Ook een mooi idee om het armbandje door te geven op de volgende generatie!

Bruid sieraden ‘Foréver Love’

Het bolle hartje aan deze armbandjes staat symbool voor de liefde tussen mama en haar mini-bruidje. Bijzondere sieraden voor zowel de bruid als het bruidsmeisje. Voor de Bruid collectie wordt er gebruik gemaakt van echte zoetwaterpareltjes, want vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor schoonheid en eeuwigheid. Juist bij een huwelijk passen parelsieraden daarom perfect. Wat zullen ze stralen deze dag!

Giving Back

De band tussen mama en dochters is grenzeloos. KAYA draagt graag een klein steentje bij om ook een mama in Gambia te laten stralen. Per sieraad wordt een bedrag gedoneerd aan Stichting Eduki zodat een kind in Gambia één week school. Op dit moment worden 7 kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Alle moeder & dochter sieraden zijn tot 31 december 2013 verkrijgbaar met een korting van 15%. Gebruik hiervoor code ‘forever’.

Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!
Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!
Lees ook:Lief! KAYA babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>