Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!

Sieraden staan vaak hoog op de verlanglijstjes tijdens de feestdagen. Vrouwen en kleine prinsesjes vinden het heerlijk om verwend te worden met een betoverend kerstcadeau. Speciaal voor de kerstdagen lanceert KAYA Sieraden een exclusieve en elegante sieradenlijn voor baby’s, kinderen en mama’s. Leuk om cadeau te doen én om te krijgen. De meeste meisjes en hun mama’s zijn dol op de chique zoetwaterparels, glinsterende Swarovski kristallen en zilveren sterren. Deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in de nieuwe kerstcollectie van KAYA. De collectie bestaat uit armbandjes, kettingen en oorbellen, allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt. Bijzonder is dat elk sieraad gepersonaliseerd kan worden met een speciale kerstbedel zoals ‘Mijn 1e kerst’ of ‘Kerst 2015’. Hiermee ontstaat er een lief en tastbaar aandenken voor later.

Baby’s eerste kerst
De eerste kerst van een kindje is bijzonder, een speciaal moment om bij stil te staan. Hoe kan dat nu beter dan met een betekenisvol baby armbandje? Hiermee maak je van de eerste kerst een tastbare herinnering. Omdat alle sieraden verstelbaar zijn heeft het kindje ook na de feestdagen nog lang plezier van het armbandje. De baby armbandjes zijn niet alleen geschikt voor meisjes. De collectie bevat ook bijpassende armbanden voor mama en oma en jongensarmbandjes. De armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf €13,95 in een verzilverde uitvoering of echt .925 zilver.

Speciale kerstactie
Bij besteding boven €50 ontvangt elke klant gratis een zilveren kerstketting t.w.v. €21,95. Zo zien niet alleen de kinderen er stralend uit tijdens de feestdagen, maar draagt ook de moeder een prachtig kerstsieraad. Voor de vaders zijn deze sieraden natuurlijk liefdevolle cadeaus om te geven aan hun vrouw en kinderen.

Over KAYA Sieraden
KAYA maakt luxe baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer kindersieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Zij maken het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er al 10 kinderen naar school dankzij deze donaties. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Lief! KAYA babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden
Lees ook:Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>