Silly Bandz binnenkort ook in Justin Bieber variant

Deze felgekleurde bandjes doen mij een beetje aan de jaren ’80 denken, maar het schijnt volgens De Telegraaf de nieuwste rage onder kinderen te zijn. De bandjes hebben allemaal vormen, daar zie je alleen weinig tot niets meer van als je ze om hebt. Begrijpen jullie dan de fun er nog van? Misschien moet je er kind voor zijn. Hoe dan ook; ze zijn verkrijgbaar in dinosaurusvorm, Hello Kittyvorm en ook Justin Bieber schijnt een eigen Silly Bandzlijn te krijgen. In Amerika zijn er al miljoenen over de toonbank gegaan. Ik ben benieuwd of het hier gaat aanslaan.

Lees ook:Geen baby voor Justin Bieber
Lees ook:Het telefoonnnummer van Justin Bieber
Lees ook:Twittert jouw dochter al met Justin Bieber?
Lees ook:Justin Bieberfan biedt nagels te koop aan op internet
Lees ook:Seksbandjes verboden op Engelse scholen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Silly Bandz binnenkort ook in Justin Bieber variant

  1. erdi-kinderkleding.nl

    Alle Silly Bandz ook die van Justin Bieber hebben wij op voorraad. Je betaald bij ons in december geen verzendkosten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>