Twittert jouw dochter al met Justin Bieber?

Jeetje… Ik lees op Linda. dat zo ongeveer bijna alle jeugdige meisjes nowadays twitteren met Justin Bieber. Die van jou ook? Met, of over. Drie procent van alle berichten gaan namelijk over Justin, kun je je er iets bij voorstellen? Zouden wij dat vroeger ook met onze idolen hebben gedaan? Hoe dan ook: mijn dochter moet niets van hem hebben, dit aangemoedigd door mijn zoon van 10 die hem om onverklaarbare reden (of is dat toch jaloezie?) niet uit kan staan. Ik vind het wel best. Ze is pas zeven; twitteren hoeft ze nog niet.

Lees ook:Het telefoonnnummer van Justin Bieber
Lees ook:Mam, het maakt me gewoon niet zo heel veel uit hoe mijn kleren eruit zien…
Lees ook:70% jonge meisjes op dit moment verliefd
Lees ook:Geen baby voor Justin Bieber
Lees ook:Duitse kraamkliniek verwisselt twee baby’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Twittert jouw dochter al met Justin Bieber?

  1. Liezel

    Ik Tweet ook over of naar Justin. Het is gewoon leuk om dingen te delen met andere ‘Beliebers’ en op Twitter gaat dat zo makkelijk ;p en het zou echt leuk zijn moest Justin mij RTen, volgen of terugtweeten! Het leuk om te zien dat er wel een kans is dat hij dat doet omdat hij echt in contact blijft met zijn fans. Sommigen mensen begrijpen het gewoon niet, maar 1 enkele tweet van hem zou mijn dag al goed maken! Naar zijn liedjes luisteren ontspant mij echt. Ik geloofde opeens ook meer in mezelf sinds ik hem kende. Zoals ik al zei, het is blijkbaar iets dat sommigen niet begrijpen, maar ik vind Justin een geweldige zanger. Punt uit! ;D

      /   Reply  / 
  2. N

    Ik begon er 1,5 jaar geleden mee en na 2 weken volgende hij mij ik was dolgelukkig. Ik dacht nooit dat het zou gebeuren nu moet ik nog wachten op een RT. En tsjaa als je een echte belieber bent doe je dit gewoon. Ik tweet hem minsten 20x per dag. Zijn tweets geven ook nog eens supper veel inspiratie dus het is het zeker waard om hem te volgen op twitter ik zelf heet iBieberMonkey.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>