Justin Bieberfan biedt nagels te koop aan op internet

WAT? Mijn kinderen zijn nog niet idolaat van een ster en als ik dit zo lees hoop ik dat dat zo blijft ook. Want in België heeft ene Appie (man, vrouw?) de nagels waarmee Justin Bieber is aangeraakt te koop aangeboden. Dat is natuurlijk al knettergek, maar degene die er geld voor gaat bieden mag zo mogelijk als nog gekker worden bestempeld. Hoe dan ook: het zou echt niet om een grap gaan. Nou, ik vind het wel hartstikke grappig anders.

Lees ook:Het langste eind
Lees ook:Kinderen troggelen ouders met pruillip geld af
Lees ook:Problemen Oilily ergens wel een beetje te begrijpen
Lees ook:Gordon: ‘Geef dat kind een nekschot’ in nieuwe Idols
Lees ook:Papa laat baby met gigantische slang spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>