Geen baby voor Justin Bieber

Berichtten wij eerder nog dat Justin Bieber mogelijk vader werd, lijkt dat nu geenszins het geval te zijn. De vermeende moeder heeft domme sms’jes gestuurd, waarin zij haar eigen leugen ontmaskerd. Amatrice! Nou ja, het is misschien ook maar beter dat kind Justin zelf nog geen kinderen krijgt. Laat hem nog maar even eh…kind zijn! Op naar het volgende gerucht!

Lees ook:Het telefoonnnummer van Justin Bieber
Lees ook:Silly Bandz binnenkort ook in Justin Bieber variant
Lees ook:Twittert jouw dochter al met Justin Bieber?
Lees ook:Anouk zingt ‘Klap eens in je handjes’ voor baby Sion
Lees ook:Wij liegen maar liefst 3000 keer tegen onze kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>