Teken de petitie Aliza wil leven! en red dit kleine meisje!

S tel je dochter is dodelijk ziek en er is een behandeling die haar misschien wel kan redden. Die kost alleen een klein fortuin, een fortuin dat je niet hebt en wat de verzekering je niet uitkeert. Kortom: er hangt een prijskaartje aan je dochters leven… Dan ben je toch radeloos? Ik vind het onbegrijpelijk dat zoiets in ons eigen land voorkomt. Kleine Aliza kan hier niet worden geholpen, maar in Duitsland wel. Er is alleen geld nodig. Help de ouders van dit meisje in hun strijd tegen kanker en teken vandaag nog de petitie. Denk je eens in dat het je eigen kindje is…De tekst die Aliza’s ouders schreven:

Mijn dochter Aliza Zara van 6 jaar oud, stijdt sinds haar 3e levensjaar tegen een zeldzame vorm van kinderkanker Neuroblastoom. Na haar laatste scans in april 2014 werd mij meegedeeld dat Aliza in Nederland niet verder te behandelen is. Ze is hier opgegeven.

Opgeven is geen optie voor mij. Aliza vecht zo dapper en ze wilt leven. Aliza geeft niet op.

In Duitsland/Greifswald bestaat er gelukkig nog een RIST therapie en immunotherapie, voor kinderen waarbij het resultaat nog niet naar wens is na het doorlopen van de reguliere behandeling in Nederland. Deze behandeling kost in totaal 330.000,- EURO

Mijn ziektekostenverzekeraar, Zilveren Kruis Achmea, heeft geweigerd om deze behandeling voor Aliza te vergoeden. Haar laatste hoop op leven is haar ontnomen. Er hangt een prijskaart aan haar leventje.

Machteloos probeer ik al weken het geld voor Aliza bij elkaar te verzamelen www.healing4aliza.nl , maar de tijd dringt. De behandeling van Aliza had al lang moeten starten. Geen enkele ouder mag zich zo machteloos voelen, het verdriet, de angst om je meest dierbaarste bezit te verliezen.

Ik smeek u aub om deze petitie te tekenen, zodat de overheid actie onderneemt. Ieder kind heeft het recht om te leven en Aliza ook!! Aliza en ik rekenen op uw steun.

Atia Raja en Aliza Zara

 

Lees ook:Zara slaat plank volledig en pijnlijk mis met kindershirtje
Lees ook:Moeder start petitie voor haarloze barbie
Lees ook:Challenge Day verplicht op alle middelbare scholen!
Lees ook:Amerikaans tienerblad stop definitief met fotoshoppen
Lees ook:Hoe kleed je je kinderen deze herfst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>