Moeder start petitie voor haarloze barbie

Wat een mooi initiatief! Ella – een haarloze Barbie – helpt kinderen beseffen dat zij ook mooi zijn zonder haar. Ze is een speciale vriendin geworden in de strijd tegen kanker voor Grace, het vierjarig meisje uit Los Angeles, zo meldt De Telegraaf. Voor Grace was het erg lastig om haar blonde krullen te verliezen. De Ellapop onderging ook chemotherapie en op de doos staat waarom ze kaal is. De moeder van Grace gaf haar dochtertje de barbiepop en vertelde haar wat er met Ella is gebeurd en dat dit haar ook zal overkomen.

Er zijn maar liefst zes haarloze barbies beschikbaar in het kinderziekenhuis in Los Angeles. De moeder van Grace is daarom een petitie gestart, zodat er meer van deze poppen worden gemaakt. In haar petitie vertelt ze wat voor effect Ella op haar dochtertje heeft. De petitie is een groot succes, waardoor leverancier Mattel heeft besloten om de pop voortaan in elk ziekenhuis in Amerika beschikbaar te stellen. Snif! Prachtig!

Lees ook:Teken de petitie voor voorlichting homoseksualiteit op scholen
Lees ook:Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???
Lees ook:Baby Caro Emerald mee naar concerten
Lees ook:Amerikaans tienerblad stop definitief met fotoshoppen
Lees ook:Agressie tegen leraren door ouders: hoe triest is dat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>