T-shirts en rompertjes verkoop voor Giro 555

Zojuist is de webshop www.helpdefilipijnen.com geopend. De gehele opbrengst hiervan gaat naar Giro 555. In de webshop zijn T-shirts van €25,- en rompertjes van €12,50 te koop. Alle designs zijn speciaal voor deze actie voor de Filippijnen ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij deze webshop. De webshop zal minimaal een half jaar in de lucht blijven. De initiatiefnemers van de webshop, de drie samenwerkende e-commerce specialisten eFusion, SEO Shop en Buckaroo, roepen iedereen op om ook de Facebook-pagina te liken: www.facebook.com/helpfilipijnen.Patrick Helmer, commercieel directeur van eFusion, heeft een speciale band met de Filipijnen: ”Tijdens mijn werk als vrijwilliger in Afrika werkte ik met twee Filipijnse collega’s. Met hen heb ik nog altijd contact. Een daarvan woont in het zwaarst getroffen gebied. Zo komt een ramp dat heel ver weg lijkt opeens heel dichtbij.
Binnen een dag hebben we de T-shirts ontworpen en een webshop gebouwd.  De Perslijst bood ons de mogelijkheid om de webshop onder de aandacht te brengen bij de media. We roepen iedereen op om zo snel mogelijk een T-shirt of rompertje te kopen.”

Lees ook:Bijenkorf haalt gevaarlijke baby T-shirts terug
Lees ook:Nanny beter en goedkoper dan kinderopvang?
Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Kinderen mee naa het werk?
Lees ook:Gave meubels voor kinderkamer van nieuwe merk Ukkepuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>