Nanny beter en goedkoper dan kinderopvang?

Een nanny: het klinkt zo eeeh…chique, vind je niet? Zo van: ik neem een kind of drie, dan schakel ik een nanny in, dan werk en winkel ik wat en kan een ander lekker mijn kinderen opvoeden voor een paar honderd euro per maand. En dan zo’n Tippy Wan dus, die je ergens in een hoekje van je huis in een overgebleven kamertje neerzet. Nee eerlijk; mijn soort opvang is het niet. Maar toch schijnt het helemaal zo gek niet te zijn en daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper dan de reguliere opvang, zo lees ik hier op Lindanieuws.nl. Wat vinden jullie? Zouden jullie het overwegen als je er thuis de ruimte voor hebt? Iemand van, laten we zeggen, de Filipijnen, die dan amper Engels spreekt? Ik ben niet overtuigd hoor…

Lees ook:Je kind tegen vergoeding zindelijk laten maken door een expert….
Lees ook:Vakantiekamp voor kind: wel of niet leuk?
Lees ook:1.700 IVF behandelingen per jaar onnodig
Lees ook:Kinderoppas gezocht voor adelijke families
Lees ook:Flinke winst voor kinderen met Down op gewone basisschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>