Gave meubels voor kinderkamer van nieuwe merk Ukkepuk

Nieuw!!!! Ukkepuk meubels! Deze meubels zijn origineel, duurzaam en sterk. De meubels zijn ontworpen met gevoel voor sfeer en passend in de tijd waarin we leven. Ukkepuk heeft een vernieuwde kijk op de inrichting van kinderkamers en onderscheidt zich op gebied van vormgeving en kwaliteit. Ukkepuk is een Nederlands merk, en daar houden wij van. Het merk is ontstaan vanuit een achtergrond in meubel- en interieurbouw willen we je verrassen met volwassen meubilair speciaal ontworpen voor de kinderkamer. De collectie bestaat uit ledikanten, commodes, linnenkasten en juniorbedden. De meubels zijn ontworpen door Paul Nederend. Hij heeft reeds voor andere merken ontworpen en is nu volledig verantwoordelijk voor de vormgeving van de collectie.

Ontwerper Paul Nederend over Ukkepuk:
“Meubels ontwerpen voor de kinderkamer bood mij een hele grote uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen. Voor mijn gevoel was er voldoende ruimte om onderscheidende vormgeving te combineren met praktische details.
In de mode en woonaccessoires  voor kinderen zijn veel bijzondere merken en uitgesproken vormen te vinden. Ik ben op zoek gegaan naar passende meubels die de babykamer sfeervol, gezellig en mooi maken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de meubels ook na de eerste jaren van het kind nog kunnen worden toegepast. Met in totaal 4 collecties is er voor elke kinderkamer een passend meubel te vinden.”

Vormgeving, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij Ukkepuk meubels. Omdat Ukkepuk het belangrijk vindt om verantwoord om te gaan met onze omgeving, gebruiken ze alleen duurzame materialen. Een voorbeeld daarvan is het eiken, met zijn rustige houtnerf. Ze voorzien het hout van een witte wassing en lakken het. De panelen spuiten ze met een kindvriendelijke lak. De meubels voldoen aan alle richtlijnen welke gelden voor kindermeubilair. Ukkepuk werkt samen met gerenommeerde bedrijven in
De meubels van Ukkepuk zijn te bestellen in de eigen webshop. In de nabije toekomst streeft Ukkepuk ernaar verspreid door Nederland een dealernetwerk op te bouwen, zodat de meubels voor aankoop ook gezien en gevoeld kunnen worden.

Lees ook:Mrs Jansen haalt Deens designmerk voor kinderen naar Nederland
Lees ook:Nieuw bij Ecodesignmeubel: Kukuu kindermeubels!
Lees ook:Nieuwe collectie bij kinderkamermerk Bibelotte: Cross
Lees ook:Ropita brengt Spaanse hit Piu et Nau naar Nederland
Lees ook:Met Mini&Co maak je een originele baby- of kinderkamer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>