Kinderen mee naa het werk?

Ik ben nu aan het werk, en mijn dochter rent om mij heen. Ja, ik werk vanuit huis en ‘neem’ mijn kinderen dus heel vaak mee naar het werk. Dat zou ik natuurlijk nooit doen als ik op kantoor zou zitten. Ken jij iemand die dat wel doet? Of ben je zo iemand? Dan heeft het magazine VROUW vanĀ  De Telegraaf jouw nodig. Surf naar de website en deel je ervaring.

Lees ook:Laat Sinterklaas voor jouw kind een persoonlijke videoboodschap maken
Lees ook:Lekker babyshoppen bij Droomfabriekje.nl
Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Lancering nieuw magazine: Lotje&co inspireert gezinnen met zorgintensieve kinderen
Lees ook:Suzy D: Een nieuwe drama queen is geboren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>