Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl

Mijn dochter is een kleine Imelda Marcos. Ze is echt gek op schoenen. Ik begrijp het…volledig. Nou is het met die snelgroeiende kindervoetjes alleen niet zoals bij ons: wij kunnen jaren met een paar schoenen doen en dus ook onder problemen een hele collectie aanleggen. Hakken voor een chique feest, een paar sneakers voor casual, een paar mooie laarzen voor je werk… Onbegonnen werk om dat voor je kids in iedere maat te doen. Tenzij je ieder jaar voor kapitalen aan kinderschoeisel wilt uitgeven. Dus voor kinderen ben je meer op zoek naar een schoen die alle facetten dekt. Ze moeten natuurlijk van goede kwaliteit en pasvorm zijn en voldoen aan de strenge mode-eisen. Mijn dochter is dan ook terecht helemaal blij met deze waanzinnig hippe sneaker van Devalab, die ze onder een spijkerbroek, een fel gekleurde skinny of een rokje kan dragen. Het panterprintje is helemaal in enne…dat roze natuurlijk: precies wat een meisje wil! Devalab geeft via Kinderspul.blog.nl een paar waanzinnige sneakers voor jongens weg. Interesse? Lees snel verder! De sneakers van mijn dochter zijn makkelijk aan te trekken door het ritsje aan de  zijkant en zitten (aldus mijn razendenthousiaste dochter) ‘HEEEEEEEL LEKKER’. En ik moet toegeven…ik vind ze zo leuk dat ik toch wel een heel klein beetje jaloers ben. De sneakers zijn er ook in kleinere maten in een iets ander model, maar net zo leuk. Sowieso heeft Devalab echt waanzinnige schoenen, mocht je nog gave zomermodellen nodig hebben, raad ik je zeker aan er even een kijkje te nemen.

Waar je hoe dan ook aan mee moet doen, is onze winactie. Kinderspul.blog.nl mag namelijk een paar jongenssneakers weggeven in maat 34 (zie foto!). Echt té leuk. Wat je ervoor moet doen? Nou…eigenlijk niet zo heel erg veel.

Surf naar www.devalab.nl en zoek uit welk mythisch en vurig dier er op de website te zien is. Mail het antwoord op deze vraag én je naam en adresgegevens naar [email protected] en wie weet loopt jouw zoon binnenkort op de leukste schoenen van de klas.

Lees ook:Win een paar gave Red-Rag sneakers bij Kinderspul!
Lees ook:Win een paar BunniesJR sneakertjes bij kinderspul.blog.nl
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!
Lees ook:Red-Rag heeft te gekke herfst & wintercollectie!
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>