Dagboek van een must: hét boek voor meisjes vanaf 9 jaar!

Schermafbeelding 2013-04-02 om 15.41.36Het derde boek in de succesvolle serie Dagboek van een muts is zojuist verschenen en staat met stip op 9 in De Bestseller 60! Van deze populaire serie – ook wel omschreven als Het leven van een Loser voor meisjes – zijn al 80.000 exemplaren verkocht. De grappige verhalen zijn grenzeloos populair onder meisjes vanaf 9 jaar.Nikki’s leven staat op instorten. Er is maar één uitweg: de talentenjacht winnen, zodat hottie Brandon onder de indruk is en Nikki in zijn armen kan vallen. Maar haar grote rivale MacKenzie doet ook mee en zij doet er alles aan om Nikki uit de spotlights te houden. Dan duikt er een YouTube-filmpje van Nikki op: pijnlijke ANTI-RECLAME! Nikki wil nu echt emigreren, maar besluit het enig mogelijke te doen: roekeloos haar zangtalent inzetten! Kan Nikki winnen van het populairste meisje op school?

De auteur
Rachel Renée Russell is advocate, maar ze schrijft veel liever kinderboeken (ook omdat een pyjama in de rechtszaal niet is toegestaan). Als hobby maakt ze graag totaal zinloze dingen, zoals een magnetron van ijscostokjes, lijm en glitters.

www.dagboekvaneenmuts.nl

Lees ook:Dagboek van een muts 8 – Er was eens…
Lees ook:Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!
Lees ook:Gepest kind door schoolleiding naar huis gestuurd
Lees ook:Het sterkste meisje ter wereld is 60 jaar
Lees ook:Boek over dik kindje krijgt veel kritiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>