Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!

De serie Dagboek van een muts is razend populair en staat steevast hoog in de Nederlandse bestsellerlijst. Wereldwijd zijn er al dertien miljoen exemplaren verkocht. Hopeloos verliefd is het zesde deel in deze succesvolle serie. Wanneer Nikki van haar geheime crush Brandon een berichtje ontvangt is ze HOPELOOS VERLIEFD! En net nu moet ze voor het grote Valentijnsfeest een DATE regelen! Nikki hoopt dat Brandon met haar mee wil, ze moet hem alleen nog vragen. Maar dat is nu juist het probleem: wat als hij NEE zegt? Of erger nog: wat als Brandon met de ACHTERBAKSE MacKenzie naar het feest gaat? Ondertussen krijgt Nikki steeds vaker verwarrende en nare berichtjes van hem. Vindt hij haar nu leuk of niet?

‘Ik heb genoten van dit boek omdat er veel grappige teksten en tekeningetjes in staan!’ – Chicklit.nl over Zak er lekker door! (Dagboek van een muts 4)

Lees hier de eerst pagina’s.

Niek de Groot draait door (Niek de Groot 5)

Voor de fans van de hilarische serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney: hier is NIEK DE GROOT, onverbeterlijke grapjas en absoluut NIET het lievelingetje van de juf! Niek de Groot draait door is het vijfde deel in deze populaire serie.

Wanneer een leraar Niek het SLORDIGSTE HUISWERK ALLER TIJDEN teruggeeft, flipt Niek. Leraren weten zijn handschrift en zijn BRILJANTE STRIPS niet op waarde te schatten. Op de redactie van het jaarboek loopt het ook al niet lekker en tot overmaat van ramp raakt Niek Franks camera kwijt. Kan Niek de boel redden of draait hij helemaal door?

‘Niek de Groot is grappig, nee, geweldig!’ – Jeff Kinney
Titel: Hopeloos verliefd
Serie: Dagboek van een muts 6
Auteur: Rachel Renée Russell
Prijs: € 14,99
ISBN: 978 90 261 3652 8
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Verschijnt: 23 september

Titel: Niek de Groot draait door
Serie: Niek de Groot 5
Auteur: Lincoln Peirce
Prijs: € 14,99
ISBN: 978 90 261 3676 4
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Verschijnt: 23 september

Lees ook:Dagboek van een muts 8 – Er was eens…
Lees ook:Dagboek van een must: hét boek voor meisjes vanaf 9 jaar!
Lees ook:De Loseragenda: de allergrappigste schoolagenda ter wereld!
Lees ook:De nieuwe Loser (Gedumpt!) verschijnt volgende week
Lees ook:100 fans lezen 5 juni als eerste nieuwe Loser (Jeff Kinney)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>