Dagboek van een muts 8 – Er was eens…

OMG, alweer een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar geheime liefde Brandon, aartsvijand MacKenzie en haar BFF’s! Er was eens… is deel 8 in de serie Dagboek van een muts, de meidenserie van Rachel Renée Russell.  Dit heerlijke leesboek voor meiden vanaf 10 jaar is extra vrolijk dankzij de glittercover en de vele illustraties. Van de succesvolle serie Dagboek van een muts zijn er inmiddels in Nederland en Vlaanderen al meer dan 500.000 exemplaren verkocht.  De Loser voor meisjes is nog steeds razend populair en ook dit nieuwe deel staat gegarandeerd in De Bestseller 60. Het boek ligt vanaf 29 september in de (web)winkel.

Het verhaal

Tijdens gym krijgt Nikki een bal tegen haar hoofd – van wie anders dan MacKenzie – en dan wordt alles zwart. Als ze bijkomt, is Nikki in een sprookjeswereld beland. Haar irritante zusje Brianna is plotseling veranderd in een goede fee en Brandon in een ware SPROOKJESPRINS! <3 Maar natuurlijk is er ook een heks: MacKenzie! En zo verandert Nikki’s droom al snel in een NACHTMERRIE. Zal dit sprookje ooit goed aflopen?

Dagboek van een muts 8 – Er was eens… | Rachel Renée Russell | 978 90 261 3895 9 | € 14,99

Lees ook:Dagboek van een must: hét boek voor meisjes vanaf 9 jaar!
Lees ook:Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!
Lees ook:Comazuipers kregen bijna allemaal eerste glas van ouders
Lees ook:Dagboekschrijven tijdens de vakantie
Lees ook:Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>