Let’s cuddle met Lulujo: prachtige hydrofiel babydoeken

Lulujo is een stijlvol en klassiek Canadees merk opgericht door Dawn Pottier. Het merk is vernoemd naar haar dochters Lulu en Jo. Lulujo produceert prachtige hydrofiel babydoeken, van swaddles en gezichtsdoekjes tot knuffeldoekjes en hamamdoeken. Alle doeken zijn geproduceerd van ultra-zachte kwaliteit, van de zachtste kwaliteit beschikbaar op dit moment. Alle doeken zijn verkrijgbaar in leuke en vrolijke prints voor jongens en meisjes.De inbakerdoeken zijn groot, 120 x 120 cm, waardoor de doeken voor allerlei toepassingen gebruikt kunnen worden: als lakentje over de wagen, bescherming tegen de zon, kleedje over het aankleedkussen en meer. De katoenen swaddles zijn van dubbellaags kwaliteit en de reversible swaddle zelfs drielaags. Ook is er een mooie bamboo swaddle die zo mooi is dat je ‘m als shawl zou willen gebruiken!

Alle grote swaddles zijn los verkrijgbaar zodat je alleen jouw meest favoriete doeken kunt kopen. De midi doeken en gezichtdoekjes zijn verkrijgbaar in sets van drie of vier.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.lulujo.com.

Lees ook:Nieuwe collectie Done by Deer: grafische lifestyle voor baby’s en peuters
Lees ook:AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip
Lees ook:Win een Blenker Kids van KipKep op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Leuk! Lakentjes met mierzoete maar o zulke mooie bloemetjes
Lees ook:Haarspeldjes die perfect blijven zitten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>