Leuk! Lakentjes met mierzoete maar o zulke mooie bloemetjes

In de categorie ‘Het beste kinderspul’ het nieuwste babylakentje van Koeka. Leuke bloemetjes, geweldige kleuren. Zeer hebben-hebben gevoel-opwekkend. Ik kan er bijna van balen dat mijn dochter al onder een dekbedje mag slapen. Het lakentje is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, maar blijft door het bloemmotief toch echt ‘voor meisjes’ wat mij betreft. Kijk op de site van Koeka voor verkoopadressen. Tips, of ook in deze categorie worden opgenomen? Mail mij!

Lees ook:Trakteren: wat te doen en hoe het gezond te maken
Lees ook:Veilig op vakantie met GooischeFrutsels
Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI
Lees ook:Mortenz goes indian style
Lees ook:ADV: Rompertjes in alle kleuren van de regenboog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>