Win een Blenker Kids van KipKep op kinderspul.blog.nl!

Leuk leuk! KipKep; een gaaf merk dat onder meer de allerleukste dekens, handdoeken en washandjes voor kids brengt. Ik ben om! De doeken zijn niet alleen ontzettend mooi, ze drogen ook nog eens waanzinnig af. Ik heb er al een in gebruik mogen nemen en as we speak heb ik ‘m heel decoratief over de rand van mijn bank gehangen. Jaja…mama mag ook wel een beetje van zo’n mooie doek genieten toch? Enne…ik mag een gave deken van KipKep weggeven! Hoe je in aanmerking komt? Lees snel verder… KipKep voegt twee nieuwe kleuren toe aan het assortiment Blenkers en introduceert nu ook washandjes. De Blenkers zijn grote, maar dunne katoenen doeken, bij velen bekend in kleine vorm als ‘hydrofiel luiers’. Ze nemen goed vocht op en drogen vervolgens weer snel. De multifunctionele doeken zijn hierdoor handig na het zwemmen en badderen; perfect voor op vakantie deze zomer!De grote uitvoering, de BlenkerKid, is maar liefst 170×100 cm en is erg praktisch voor kinderen na het (zwem)bad, op het strand of om op te spelen. De zachte doek is groot genoeg om de kinderen helemaal te omhullen. De geweven streep door het katoen geeft de BlenkerKid een luxe uitstraling. Hij heeft bovendien een handige lus om hem aan op te hangen. De BlenkerKid is naast roze en grijs, dit seizoen ook verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen en lichtblauw.

De BlenkerBaby is rechthoekig, 100×50 cm en heeft hierdoor de perfecte maat en vorm voor onder het hoofdje of als hoeslakentje in respectievelijk het ledikantje en de wandelwagenbak. Het formaat is ook ideaal op het aankleedkussen. De baby afdrogen en daarna lekker inwikkelen gaat dankzij de rechthoekige vorm veel beter dan met de traditionele vierkante hydrofiel luiers. De bijpassende washandjes in roze, blauw, grijs en olijfgroen maken de baduitzet compleet.

KipKep is een jong, dynamisch bedrijf dat comfortabele en functionele verzorgingsproducten voor baby en kind ontwikkelt. Naast de BlenkerKid en BlenkerBaby heeft zij onder meer de Feedi (voedingsdoek), de Bib (spuugdoek) en de Napper (luieretui) op haar naam staan. KipKep staat voor kwaliteit, design, kleur, mode, techniek en innovatie.

Kijk voor alle producten en verkooppunten op www.kipkep.com

WIN EEN BLENKER KID!

Surf naar www.kipkep.com en zoek op wat een Woller, een ander gaaf product van KipKep, precies is. Mail je antwoord en je adresgegevens naar [email protected] en wie weet win jij een Blenker Kid!

Lees ook:KIPKEP prestenteert de nieuwe Blenker Poncho
Lees ook:KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm
Lees ook:Herinneringen op Linnen geeft gratis foto op doek weg
Lees ook:De wasbare luier: terug van weggeweest!
Lees ook:Let’s cuddle met Lulujo: prachtige hydrofiel babydoeken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een Blenker Kids van KipKep op kinderspul.blog.nl!

 1. Josje ten Bosch

  Een Woller is een warmtedeken voor een baby,peuter en kleuter

    /   Reply  / 
 2. sylvia

  het lukt helaas niet om mijn antwoord te mailen,
  krijg steeds de mail terug

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>